ΣΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ένα τεύχος αφιερωμένο στο Άγιον Όρος που μάς ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο με οδηγό τις σπάνιες συνταγές και τα σοφά φαγητά των καλογέρων· από τα ταπεινά κουζινάκια των κελιών μέχρι τα περιβόλια που φροντίζουν οι μοναχοί, γνωρίζουμε από κοντά τα μυστικά της αγιορείτικης γαστρονομίας.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου